Artikler

Vi deler gerne ud af vores viden omkrig stort og småt. Det kan være alt fra, hvad du som udlejer skal være opmærksom på, eller tips og tricks til, hvordan du får mest ud af Boligflow.

God fornøjelse!

Store Flyttedag gjort endnu smartere

Vi har gjort store flyttedag endnu nemmere og smartere for dig, ved at optimere vores flow, samt lave en opdatering til vores MoveOn integration. Og sidst, men ikke mindst, så er vi nu også klar med vores helt nye integration til DomuSpect!

Læs hele artiklen

Saldovisning i Boligflow

I samarbejde med vores brugere har vi fuldstændig genovervejet, hvordan vi håndterer opkrævninger og indbetalinger i Boligflow. Læs, hvordan denne saldovisning vil forbedre dit overblik vedr. betalinger og hjælpe dig med at holde styr på restancer.

Læs hele artiklen

Opsætning af forbrugstyper

I vores første produktopdatering for januar 2023, har vi mange spændende nye funktioner vi glæder os til at fortælle jer om. Læs mere om det i vores artikel her.

Læs hele artiklen

Nye åbningstider i supporten

Læs mere om de nye åbningstider i artiklen her.

Læs hele artiklen

Skal dine lejere reguleres?

Er du helt klar til at køre reguleringer i Boligflow eller vil du gerne have nogle tips til hvordan du sikrer dig at alt er som det skal være? Så læs mere i denne artikel

Læs hele artiklen

Spar tid med Skabeloner

I vores første produktopdatering for november 2022 har vi en masse spændende opdateringer til systemet. Opdateringer som er baseret på jeres feedback og vil spare jer i tid og energi.

Læs hele artiklen

Lejemål & Ejendomme

I vores anden produktopdatering for oktober 2022, har vi fortsat mange nye funktioner vi kan præsentere. I denne omgang har vi fokuseret mere på forbedringer til håndtering af lejemål og ejendomme, og hvordan man bevarer data og historik herpå.

Læs hele artiklen

Hvad skal du vide om forhøjelse af det løbende acontobidrag?

Inflationen stiger fortsat og mange udlejere vil højst sandsynligt være nødt til at foretage en forhøjelse af det løbende acontobidrag de opkræver fra deres lejere. Men hvad siger lejeloven egentlig om acontobetaling af forbrugsudgifter?

Læs hele artiklen

Opkrævninger & Indbetalinger

I vores første produktopdatering for oktober 2022 kan vi fortælle om en masse spændende nye funktioner vi har lanceret, deriblandt vores integration til mobilepay, den nye fane med oversigt over indbetalinger og meget meget mere

Læs hele artiklen

Depositum og forudbetalt leje – Det bør du vide

Hvilke regler gælder for depositum og forudbetalt husleje? Det hjælper vi dig med her på siden, uafhængigt af om du er udlejer eller lejer.

Læs hele artiklen

Udlejers genudlejningspligt – Det bør du vide

Læs mere om reglerne her

Læs hele artiklen

Indflytningssyn - når lejer flytter ind

Læs mere om reglerne her

Læs hele artiklen

Loft over huslejestigninger vedtaget af Folketinget

Læs hvordan du skal forholde dig til den nye lov om et loft over huslejestigninger på 4 procent årligt, samt hvad Boligflow gør for at hjælpe dig.

Læs hele artiklen

Økonomi: Et nyt menupunkt

I vores anden produktopdatering for september 2022 introducerer vi et helt nyt menupunkt, Økonomi, som vil være med til at give indsigt i alt der har med finans og økonomi at gøre.

Læs hele artiklen

Flytteopgørelsen når lejer fraflytter lejemålet

Læs mere om reglerne her

Læs hele artiklen

Endnu større overblik

I vores produktopdatering for september 2022 lancerer vi op til flere nye funktioner, samt forbedringer til eksisterende funktioner, som alle vil bidrage til at dit overblik bliver endnu større og bedre.

Læs hele artiklen

Assistenten

En helt ny kernefunktion i Boligflow som bliver din personlige assistent, hvor alle dagens arbejdsopgaver ligger med et godt overblik, så de er nemme at gå til og intet går tabt.

Læs hele artiklen

Fraflytningssyn og fraflytningsrapport ifm. lejers fraflyning

Læs mere om reglerne her

Læs hele artiklen

Forbedringer til erhverv

I er allerede glade for vores understøttelse af erhverv i Boligflow, men nu bliver i endnu mere glade. Det er nemlig på baggrund af jeres feedback at vi har lavet forbedringer til erhverv i Boligflow. Læs om alt dette, og meget mere, i blogindlægget her

Læs hele artiklen

Ophævelse af Lejemål - Det skal du være opmærksom på

Læs mere om reglerne her

Læs hele artiklen

Den nye lejelov 2022

Den nye lejelov træder i kraft pr. 1. juli 2022, men hvad skal du egentlig være opmærksom på i den forbindelse? Det kan du læse mere om i dette blogindlæg.

Læs hele artiklen

Udvidelse af eksport mm

Vi har lyttet til jeres feedback og udvidet mulighederne for eksport i Boligflow endnu mere. Læs mere om hvordan denne udvidelse kan komme dig til gavn, samt hvilke andre ting vi har gået og brygget på det sidste stykke tid.

Læs hele artiklen

Jeg vil gerne igang med Boligflow – hvad nu?

Du har truffet et valgt og vil gerne bruge Boligflow til at automatisere din ejendomsadministration, men hvad nu? Hvad er næste skridt og hvordan kommer man bedst og lettest i mål med at tage Boligflow i brug? Læs mere i vores guide herunder!

Læs hele artiklen

Lejerkommunikation i Boligflow

I vores anden produktopdatering i maj 2022 er vi glade for at kunne lancere en ny funktion som vi ved mange af jer har ventet på, nemlig lejerkommunikation.

Læs hele artiklen

Er jeg klar til drift?

Få en guide i hvordan du sikrer dig at din virksomhed er helt klar til drift på Boligflow. Vi tager dig igennem alle de vigtigste funktioner.

Læs hele artiklen

Første Produktopdatering Maj 2022

Læs om alle de nye funktioner, der er lanceret i Boligflow, samt opdateringer og forbedringer til eksisterende features. Dette blogindlæg bliver opdateret med links til vores FAQ i løbet af de næste par dage.

Læs hele artiklen

Lejekontrakt - Sådan skal du forholde dig

Få indblik i reglerne omkring lejekontrakter og hvordan de adskiller sig mellem lejeloven og erhvervslejeloven.

Læs hele artiklen

Påkrav – Når lejer ikke betaler til tiden

Læs mere om reglerne her

Læs hele artiklen

Produktopdatering April 2022

Læs om alle de nye funktioner, der er lanceret i Boligflow, samt opdateringer og forbedringer til eksisterende features.

Læs hele artiklen

Produktopdatering Marts 2022

Læs om alle de nye funktioner der er lanceret i Boligflow, samt opdateringer og forbedringer til eksisterende features.

Læs hele artiklen

Tilmelding til Betalingsservice

En guide til dig, så du nemt kan oprette din virksomhed til Betalingsservice og i samme omgang gøre Boligflow til dataleverandør.

Læs hele artiklen

Skift dataleverandør hos Betalingsservice

Læs hvordan du gør Boligflow til dataleverandør hos Betalingsservice.

Læs hele artiklen

Vil du høre mere om Boligflow?