Artikler

Vi deler gerne ud af vores viden omkrig stort og småt. Det kan være alt fra, hvad du som udlejer skal være opmærksom på, eller tips og tricks til, hvordan du får mest ud af Boligflow.

God fornøjelse!

Fraflytningssyn og fraflytningsrapport ifm. lejers fraflyning

Læs mere om reglerne her

Læs hele artiklen

Forbedringer til erhverv

I er allerede glade for vores understøttelse af erhverv i Boligflow, men nu bliver i endnu mere glade. Det er nemlig på baggrund af jeres feedback at vi har lavet forbedringer til erhverv i Boligflow. Læs om alt dette, og meget mere, i blogindlægget her

Læs hele artiklen

Ophævelse af Lejemål - Det skal du være opmærksom på

Læs mere om reglerne her

Læs hele artiklen

Den nye lejelov 2022

Den nye lejelov træder i kraft pr. 1. juli 2022, men hvad skal du egentlig være opmærksom på i den forbindelse? Det kan du læse mere om i dette blogindlæg.

Læs hele artiklen

Udvidelse af eksport mm

Vi har lyttet til jeres feedback og udvidet mulighederne for eksport i Boligflow endnu mere. Læs mere om hvordan denne udvidelse kan komme dig til gavn, samt hvilke andre ting vi har gået og brygget på det sidste stykke tid.

Læs hele artiklen

Jeg vil gerne igang med Boligflow – hvad nu?

Du har truffet et valgt og vil gerne bruge Boligflow til at automatisere din ejendomsadministration, men hvad nu? Hvad er næste skridt og hvordan kommer man bedst og lettest i mål med at tage Boligflow i brug? Læs mere i vores guide herunder!

Læs hele artiklen

Lejerkommunikation i Boligflow

I vores anden produktopdatering i maj 2022 er vi glade for at kunne lancere en ny funktion som vi ved mange af jer har ventet på, nemlig lejerkommunikation.

Læs hele artiklen

Er jeg klar til drift?

Få en guide i hvordan du sikrer dig at din virksomhed er helt klar til drift på Boligflow. Vi tager dig igennem alle de vigtigste funktioner.

Læs hele artiklen

Første Produktopdatering Maj 2022

Læs om alle de nye funktioner, der er lanceret i Boligflow, samt opdateringer og forbedringer til eksisterende features. Dette blogindlæg bliver opdateret med links til vores FAQ i løbet af de næste par dage.

Læs hele artiklen

Lejekontrakt - Sådan skal du forholde dig

Få indblik i reglerne omkring lejekontrakter og hvordan de adskiller sig mellem lejeloven og erhvervslejeloven.

Læs hele artiklen

Vil du høre mere om Boligflow?