Endnu større overblik

I vores produktopdatering for september 2022 lancerer vi op til flere nye funktioner, samt forbedringer til eksisterende funktioner, som alle vil bidrage til at dit overblik bliver endnu større og bedre.

Assistenten

Vi har længe glædet os til at præsentere denne nye funktion som vi håber på, med tiden, bliver en af Boligflows kernefunktioner.

Din personlige assistent holder dig ajour med alt hvad der foregår i Boligflow.

Det er ikke bare en udbygning af vores notifikationer, men også en hjælp til hvordan du skal reagere i de forskellige situationer der kan opstå i din ejendomsadministration.

For at læse mere om Assistenten kan du klikke her.

Større overblik med filtrering

At kunne filtrere og søge er en essentiel del af et administrationssystem, og vi har allerede mærket en god respons fra jer efter lanceringen af flere filtreringsmuligheder, men hvorfor stoppe her? Efter at have indsamlet en masse feedback, har vi udbygget denne funktion endnu mere.

Lejemål

Screenshot 2022-09-09 at 09.36.53.png

  • Tags på lejemålet

Måske har du givet flere af dine lejemål tags for at kategorisere dem. Nu kan du filtrere på et bestemt tag i lejemålslisten.

  • Opgaver/flows

Har du en igangværende opgave på et lejemål, eller har du udsendt en kontrakt, men kan ikke huske hvilket lejemål det er. Så behøver du ikke scrolle hele vejen ned gennem listen, men kan blot filtrere på lejemål med opgaver eller flows.

Derudover bliver der nu også vist ophørsdatoen på opsagte lejemål i lejemålslisten.

Lejere

Screenshot 2022-09-09 at 09.37.03.png

  • Ejendom

Ønsker du at finde en bestemt lejer i en bestemt ejendom, så kan du nu filtrere på ejendomme i lejerlisten.

Opkrævninger

Screenshot 2022-09-09 at 09.37.14.png

  • Type

Nu kan du hurtigt finde den opkrævning du leder efter ved at filtrere på typen, deriblandt flytteopgørelse, indflytningsopkrævning eller månedlig opkrævning.

  • Restanceforløb

Har du stoppet restanceforløbet på én eller flere lejere, så kan du nemt danne et overblik ved at filtrere på dette.

Andre forbedringer

Vi har lavet en hel række forbedringer til eksisterende funktioner, og det har vi lavet et overblik over i denne artikel, sammen med links til vores FAQ, så du kan få en guide i de nye funktioner.

Vælg underskriver

Det er ikke altid den der opretter lejekontrakterne, som skal underskrive på vegne af virksomheden. Derfor er det nu muligt at vælge hvilken bruger der skal underskrive lejekontrakten inden man sender den afsted til digital underskrift.

Få en guide til denne funktion her.

Begrænsninger på NPI

I takt med at inflationen stiger, vælger flere og flere udlejere på eget initiativ at sætte en max grænse på NPI reguleringerne. Hvis du ønsker at gøre det samme, kan du få en guide i hvordan her.

Opret manuelle opkrævninger

Nåede du ikke at oprette den nye lejekontrakt inden fristen for udsendelse af automatiske opkrævninger? Eller har du nogle eksisterende lejekontrakter hvor du gerne vil registrere en tidligere opkrævning gennem Boligflow så det bliver bogført automatisk?

Så bliver du glad for at du nu kan oprette manuelle opkrævninger. Disse opkrævninger kan blive sendt til lejeren, men de kan også blive oprettet udelukkende som en intern opkrævning i Boligflow, hvor du kan registrere gamle betalinger og bogføre det gennem systemet.

Få en guide i denne funktion her.

Vedhæft kreditnota på opkrævning

Har du brug for at nedjustere en opkrævning og sende en kreditnota til lejeren? Så kan du læse hvordan du gør det her.

Vil du høre mere om Boligflow?