Kom i gang gratis

Vi har samlet de vigtigste funktioner her. Har du spørgsmål vil vi hellere end gerne tage en snak om dine behov, og hvordan Boligflow passer ind i din forretning.

Se systemet an

Prøv en gratis og uforpligtende demo, hvor du kan teste med egne data

eller

Start i dag

Hurtig og enkel opsætning, gratis support og betal først, når vi kører opkrævninger for dig

KLAR
Opret din virksomhed og upload lejekontrakter

Med et enkelt step opretter du din virksomhed hos Boligflow. Herefter registrerer du alle dine eksisterende lejekontrakter i et opgaveflow, der sikrer, at Boligflow har den nødvendige data for at drifte dine lejemål.

PARAT
Tilkobl din betalingsaftale

Det kan være, at du allerede har en aftale os Betalingsservice eller MobilePay, ellers er det nemt at oprette en ny. Du får den absolutte bedste og mest automatiseret oplevelse i Boligflow, ved at bruge Betalingsservice eller MobilePay som opkrævningsform. Ønsker du blot at køre med almindelig bankopkrævning, understøtter vi naturligvis også det.

START
Start drift når du er klar

Når ovenstående er på plads, kan Boligflow drifte dine lejemål. Du betaler først, når vi sender de første opkrævninger ud. Dvs. du har god tid til at finde dig til rette, og kan køre det hele i dit tempo.

Er du stadig i tvivl om vi er et match? Så lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig i gang

Vi tilbyder alle nye brugere et onboardingmøde, så du kan lære den basale funktionalitet.

Skulle du alligevel sidde fast et sted i systemet, eller er der noget, som driller, så ring eller skriv! Vi sidder klar på 70 60 20 03 eller support@boligflow.dk, og vil med glæde hjælpe dig videre.

Nemt, intuitivt. Klarer alle opgaver i forbindelse med boligudlejning. Ungt progressivt firma. Kort vej mellem kunde og udviklere, der lytter til ønsker og feedback. Anbefalet.
- Jakob Hyldahl, bruger af Boligflow

Nyttige artikler til din opstart

Skift dataleverandør hos Betalingsservice

Læs hvordan du gør Boligflow til dataleverandør hos Betalingsservice.

Læs hele artiklen

Tilmelding til Betalingsservice

En guide til dig, så du nemt kan oprette din virksomhed til Betalingsservice og i samme omgang gøre Boligflow til dataleverandør.

Læs hele artiklen

Vil du høre mere om Boligflow?