Udvidelse af eksport mm

Vi har lyttet til jeres feedback og udvidet mulighederne for eksport i Boligflow endnu mere. Læs mere om hvordan denne udvidelse kan komme dig til gavn, samt hvilke andre ting vi har gået og brygget på det sidste stykke tid.

Udvidelse af eksport

Vi har indsamlet feedback fra jer for at finde ud af hvad der helt præcist skaber værdi for jer når vi taler om eksportering af data. Derfor er vi glade for at lancere disse nye eksport muligheder som bl.a. indebefatter:

  • Samlet kontokort

  • Opkrævninger

  • Indbetalinger

  • Lejemål

  • Ejendomme

Nye eksporttyper.png

Samtidig har vi nu gjort det muligt at til- eller fravælge hvilke kolonner du vil have med i din eksport. På den måde får du kun den data med som er relevant for dig.

TIl og fravælge kolonner.png

Forbedringer til skabeloner

Nu har du endnu flere muligheder for redigering og brug af skabeloner i Boligflow. Herunder følger en forklaring af dem.Rediger skabelon

Har du oprettet og gemt en skabelon, men efterfølgende opdaget nogle fejlindtastninger, eller ønsker du blot at ændre indholdet i skabelonen? Så kan du nemt redigere skabelonen.

Du redigere skabeloner ved at oprette en lejekontrakt. Dette kan blot være en fiktiv lejekontrakt som du kan slette når du er færdig med at rette skabelonen.

Når du har valgt skabelonen du ønsker at redigere, kan du se det øverst i højre hjørne.

Rediger skabelon.png

Gennemgå lejekontraktsflowet og rediger de punkter du ønsker at redigere. Når du er færdig, kan du klikke på "Rediger skabelon" og herefter overskrive skabelonen med dine ændringer.

Overskriv eller omdøb skabelon.png


Du kan læse mere i vores FAQ herOmdøb skabelon

Du kan bruge samme fremgangsmåde som nævnt ovenover, til at omdøbe en skabelon. Nu skal du blot undlade at lave ændringer i skabelonen, efter at du har valgt den. I stedet klikker du med det samme på "Rediger skabelon", ændrer navnet og vælger så "Overskriv skabelon".

Du kan læse mere i vores FAQ herSlet skabelon

Du kan slette en skabelon ved først at klikke på "Brug skabelon".

Brug skabelon + gem flow som skabelon.png

Herefter vælger du skabelonen i dropdown menuen og vælger så "Slet skabelon" for at slette den.

Du kan læse mere i vores FAQ her

Forbedringer til forbrugsregnskab

Vi arbejder fortsat på højtryk for at sikre at forbrugsregnskab bliver så nemt som muligt i Boligflow. Derfor har vi indsamlet al den feedback vi kunne og har allerede nu lanceret nogle forbedringer til denne feature.Download acontoregnskaberne på forkant

Elsker du også at være på forkant med tingene? Det gør vi også. Derfor har vi nu gjort det muligt for at dig at downloade acontoregnskaberne, før du har fået oplysningerne fra forsyningsselskabet.

Det betyder at vi har flyttet kolonnerne "Oplysninger fra forsyningsselskabet" til senere i flowet, under punktet "Indtast forbrug".


Indtast oplysninger fra forsyning under indtast forbrug.png


På den måde kan du oprette et forbrugsregnskab når du har lyst, og downloade acontoregnskaberne under punktet "Aconto opgørelse".

Download acontoregnskaber.png


Vi håber at dette vil lette arbejdsgangen for dig. Læs mere om denne funktion i vores FAQ herÆndring af acontobeløb under indtastning af forbrug

Du indtaster acontobeløbene, eller rettere, dobbelttjekker de acontobeløb Boligflow har registreret, under punktet "Aconto opgørelse". Men måske har du overset noget, og er nu nået til punktet "Indtast forbrug". Frygt ej, du behøver slet ikke gå tilbage i flowet og miste dine data. Du kan nemlig rette det direkte under dette punkt.

Under hvert forbrug har du vist acontobeløbet og kan klikke på linjen for at rette det.

Screenshot 2022-05-31 at 15.10.46.png


Du kan læse mere om denne funktion i vores FAQ her

Vi glæder os til at lancere endnu flere nye features og forbedringer!

Vil du høre mere om Boligflow?