Økonomi: Et nyt menupunkt

I vores anden produktopdatering for september 2022 introducerer vi et helt nyt menupunkt, Økonomi, som vil være med til at give indsigt i alt der har med finans og økonomi at gøre.

Hvad er det nye menupunkt?

Det nye menupunkt er en udbygning og erstatning for "Opkrævninger".

Under Økonomi finder du nu flere under-menuer som sammenfatter alt indenfor finans og økonomi, samt forbindelsen til e-conomic. Herunder før du en kort beskrivelse af hvert menupunkt.

Opkrævninger

Opkrævninger.png

Den første under-menu du kommer ind på er den velkendte side med opkrævninger.

Som altid kan du her finde alle opkrævninger der er sendt ud gennem Boligflow, og hurtigt danne et overblik over hvad der er betalt, forfalden, sendt påkrav til eller andet.

Der er ikke sket nogen ændringer på denne side, udover nogle systemmæssige opdateringer bagom.

Flere af vores kunder havde bl.a. nævnt at de sommetider oplevede lange svartider når de gik ind på "Opkrævninger". Derfor har vi optimeret og forbedret hastigheden siden bliver indlæst med.

Kreditnotaer

Kreditnotaer.png

På denne under-menu kan du hurtigt se hvilke kreditnotaer der er oprettet i Boligflow. Ved at klikke på en af kreditnotaerne bliver du ført direkte til den opkrævning det drejer sig om.

Overførsler af restbeløb

Overførsler af restbeløb.png

Nu kan du altid følge med i hvor der er oprettet en "overførsel af restbeløb", samt se om den allerede er blevet modregnet på en opkrævning eller stadig står åben.

På ovenstående billede ser du et eksempel med 2 der er oprettet og 3 der er modregnet.

Til højre er der linket til hvilken opkrævning bilaget stammer fra, og også hvilken opkrævning den er modregnet på, hvis det er sket.

Samtidig er der nu givet bedre beskrivelse af om beløbet er til lejers favør eller udlejers favør, altså tilgode eller skyldigt beløb.

Finansbilag

Finansbilag.png

Finansbilag er en af de helt nye under-menuer vi har oprettet til "Økonomi". Både denne, og de næste 2 under-menuer, er nok mest for de særligt nørdede indenfor bogføring, men vi er sikker på at de alligevel vil komme de fleste af jer til gavn.

Her kan du nemlig se en oversigt over alle finansbilag i Boligflow, deriblandt alle registrerede betalinger, samt modposteringer ved slettede betalinger eller slettede påkravsgebyrer.

Ved at klikke på et af finansbilagene kan du se hvilke posteringer den indeholder, samt om der er uploadet nogle bilag.

Du har også mulighed for selv at oprette et finansbilag. For at se hvordan du gør, kan du læse vores guide her.

Kontoplan

Kontoplan.png

Endnu en ny under-menu er kontoplanen.

Hvis du bruger e-conomic, vil du hurtigt kunne se ligheden, og det er præcis derfor at Boligflows kontoplan kan komme dig til hjælp. Med den har du nemlig mulighed for at sammenligne Boligflow og e-conomic side om side, hvis der er noget du har brug for at afstemme eller få udspecificeret.

Du kan klikke på de 3 prikker ud for en konto og vælge at se alle posteringerne for den konto.

Du kan filtere på kontotypen, om det er en system- eller brugerdefineret konto, samt vælge kun at se nogle bestemte kontonumre.

Det kunne fx være hvis du ville danne et hurtigt overblik over gæld, i forhold til depositum og forudbetalt leje. Indtast blot til og fra konto i filterindstillingen og få et overblik som vist på billedet herunder.

Filter kontoplan.png

Posteringer

Posteringer.png

I under-menuen posteringer, kan du se alle posteringer i Boligflow.

Det kan måske virke overvældende når man første gang går ind på siden, men det er derfor vi lavet mange forskellige filtreringsmuligheder, så du hurtigt kan finde præcis det du leder efter.

  • Vælg mellem periode eller regnskabsår

  • Vælg mellem typerne; opkrævning, kreditnota, finansbilag, påkrav eller primoposteringer

  • Filtrer på konti, vælg om du ønsker at se posteringer fra en enkel eller flere konti

  • Filtrer på bilagsnr.

  • Filtrer på beløb

Når du har fundet den visning du leder efter, har du mulighed for at hente den ned som en excel fil.

E-conomic

sendt til e-conomic.png

I under-menuen "e-conomic" kan du se alle posteringer der er sendt fra Boligflow til e-conomic. Her kan du også se om en postering er fejlet og derfor ikke er modtaget i e-conomic.

For at gensende de fejlede posteringer, klikker du på den røde knap "Gensend fejlede".

Hvad er målet med det nye menupunkt?

Vi ønsker at give alle vores brugere endnu mere indblik i deres finans og økonomi, samt give lidt mere til de særligt nørdede indenfor bogføring.

Menupunktet "Økonomi" vil løbende blive opdateret med flere under-menuer og funktioner, og vi er meget åbne for feedback og ønsker.

Hvis du har ønsker til flere funktioner, ændringer eller ris og ros, så tøv endelig ikke med at sende en mail til os på support@boligflow.dk

Vil du høre mere om Boligflow?