Assistenten

En helt ny kernefunktion i Boligflow som bliver din personlige assistent, hvor alle dagens arbejdsopgaver ligger med et godt overblik, så de er nemme at gå til og intet går tabt.

Hvor finder du assistenten?

Du kan finde assistenten øverst i højre hjørne ved siden af dit brugerikon. Det var her du tidligere fandt dine notifikationer.

Ved at klikke på ikonet, kommer du ind på en ny side hvor du ser en liste over alle notifikationer og poster. Altså noget du skal være opmærksom på eller måske endda reagere på.

12. august – 2.png

Hvordan bruger du assistenten?

Ud for hver post har du mulighed for at markere den som set, at udsætte den til et senere tidspunkt, eller at markere den som færdig, hvis det er en opgave.

Posterne er kategoriseret ud fra farve. De røde, der ligger øverst, er derfor de mest kritiske poster, de gule mindre kritiske og de grønne mere en form for notifikation.

Hvis en post kræver en handling, finder du samtidig en knap der kan hjælpe dig videre til næste skridt i processen.

Du kan få en guide til assistenten, samt en liste over alle poster og notifikationer, her.

Hvad er målet med assistenten?

Målet med assistenten er, at det bliver din personlige assistent, hvor alle dagens arbejdsopgaver ligger med et godt overblik, så de er nemme at gå til.

Assistenten vil løbende blive opdateret med flere funktioner, og vi er meget åbne for feedback og ønsker.

Hvis du har ønsker til flere funktioner, ændringer eller ris og ros, så tøv endelig ikke med at sende en mail til os på support@boligflow.dk

Vil du høre mere om Boligflow?