En rejse for ejendomsejere, af ejendomsejere

Lang historie kort

Boligflow er stiftet af Tommy, som i de seneste år har investeret i forskellige ejendomme rundt omkring i landet, med tanke på, at skabe en værdifuld sidebeskæftigelse til sit øvrige erhverv. Her indså han hurtigt, at selve administrationsdelen var mere krævende, end først antaget. Oprettelse, registrering og indflytning af lejere - den daglige drift med opkrævning og regulering af husleje - og sidst men ikke mindst; opsigelser, fraflytning og indrykker en boligannonce på lejemålet. Og herefter hele møllen forfra.

Boligflow er en rejse for ejendomsejere, af ejendomsejere og med ejendomsejere. En rejse vi rigtig gerne vil have dig med på.

Tommy startede selv med at bruge eksterne administrationsselskaber, men havde svært ved at finde selskaber med stærke nok processer og adgang til kvalificeret arbejdskraft. Efter at have oplevet en række fejl, valgte han selv at tage administrationen internt.

Men med den indsigt han selv har i digital automatisering, måtte der vel kunne laves en smartere løsning. Her kom Ulrik ind i billedet - for Tommy havde ideerne og indsigten til hvad systemet skulle kunne, men der skulle en med på holdet for at udvikle selve systemet og få det til at ske.

Tanken med Boligflow er med andre ord tiltænkt at afhjælpe ejendomsinvestorer med den administrative del og automatisere, hvad der kan automatiseres. Give et overblik og sikkerhed for at processer følges, rettidigt.

Systemet samler altså alt, hvad man skal bruge på én platform, og er samtidig med til at sikre, at opkrævninger, regulering og påkravsskrivninger sker til rette tid. Du som ejendomsinvestor vil kunne effektivisere din forretning, og optimere din indtjening.

Boligflow er kun lige startet, og der er mange funktioner og ideer på tegnebrættet til fremtiden. Så hop med på vores rejse, og lad os sammen spille hinanden bedre.

Tommy Frækjær og Ulrik Hansen

Tommy Frøkjær & Ulrik Hansen
Stiftere af Boligflow

Vil du gerne høre mere?

Så lad os endelig tage en snak om, hvordan Boligflow kan skabe værdi og automatisere jeres ejendomsadministration.

Indtast dine kontaktoplysninger her, og vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

eller