Lejemål & Ejendomme

I vores anden produktopdatering for oktober 2022, har vi fortsat mange nye funktioner vi kan præsentere. I denne omgang har vi fokuseret mere på forbedringer til håndtering af lejemål og ejendomme, og hvordan man bevarer data og historik herpå.

Opdeling eller sammenfletning af ejendomme

I Boligflow er lejemål tilkoblet en adgangsadresse, og denne adgangsadresse er derefter tilkoblet en ejendom.

På hver ejendom kan man opsætte regnskabsåret for forbrugsudgifter og man har også mulighed for at lave et forbrugsregnskab.

Det er alt sammen noget som er vildt smart, i hvert fald hvis alle data er opdateret i BBR registeret.

Men vi lejer ikke i en perfekt verden, så selvom det er mega smart at hente data direkte fra BBR, så er det endnu smartere at man, på bagkant, kan redigere i disse data, så det passer med virkeligheden.

I den forbindelse har vi gjort det muligt at opdele og sammenflette ejendomme, så alt passer når der skal laves forbrugsregnskab.

Du kan læse vores guide til denne nye funktion her.

Historik ved salg af ejendomme

Flere af jer har nævnt, at noget af det i elsker ved Boligflow er, at man kan have alting samlet ét sted, hvilket selvfølgelig også gælder al data og historik på et lejemål.

Derfor ved vi også at det kan være svært at vide hvordan man skal forholde sig hvis et lejemål eller en ejendom ikke længere er en del af ens portefølge. Skal man slette ejendommen og samtidig miste al data?

Det er der heldigvis en bedre løsning på.

I stedet er det nemlig muligt at markere et lejemål eller en ejendom som "ophørt". På den måde bliver lejemålet og/eller ejendommen sat helt ud af drift, og vil heller ikke fremgå af listevisningen eller udlejningsprocenten.

Du kan selvfølgelig altid søge alle ophørte lejemål eller ejendomme frem igen og se al historikken herpå.

Du kan læse vores guide til denne nye funktion her.

Vil du høre mere om Boligflow?