Tilbage til oversigt

Podcastanbefaling: Ejendomsinvestoren

Mangler du inputs til, hvordan du kommer i gang med ejendomsinvestering, eller er du bare nysgerrig på, hvordan andre driver deres ejendomme? Så tag og lyt med hos Lars og Ejendomsinvestoren.

#ejendomsinvestoren
#investering
#podcast

Danmarks førende podcast indenfor ejendomsinvestering

Det er podcastværten Lars Horsbøl, som bl.a. står bag podcasten Ejendomsinvestoren. Podcasten vender forskellige investeringsstrategier, den økonomiske cyklus, den dygtige investors mindset samt vitale detaljer omkring lånestrukturer, forhandlinger, lead-generation, juridiske dokumenter og meget mere.

Formålet er tage lytteren med på en rejse fra en tømt sparegris til millionær. En rejse med succeser, fejl, konkrete handler og de små detaljer, der vil gøre både mig og dig til succesfulde ejendomsinvestorer.

I hver episode taler Lars med en ny gæst omkring relevante emner for ejendomsbranchen. Det kan være alt fra specifikke emner med eksperter på forskellige område, til erfaringer og anekdoter fra eksisterende ejendomsinvestorer.

Vi stiftede selv bekendtskab med podcasten, da han var forbi og optage episode 19 med Tommy. Her var det en generel snak om, hvordan Tommy som i gang med sine investeringer, og hvorfor det blev aktuelt at starte Boligflow. Det var i øvrigt første gang vi var ude og fortælle omkring Boligflow, og nok også derfor, at vi er superfans af podcasten.

Derfor er vi også blevet sponsor på de næste episoder af podcasten. For vi tror på, at jo mere vi hjælper hinanden og deler ud af vores erfaringer, jo mere kan vi styrke branchen og gøre det attraktivt at blive ejendomsinvestor.

Så uanset, om du er ny eller erfaren ejendomsinvestor, så er helst sikkert noget nyt at lære eller bare bekræftelse i, at du har taget de rette beslutninger.

Lars er desuden også vært på de to podcasts Fremtidsfabrikken og PropTech Denmark, og super god til at finde relevante gæster blandt sit brede netværk. For nyligt har han også startet virksomheden Resights, hvor du med den nye software kan filtrere på ejendomsdata på alle landets ejendomme.
 

Udvid dit netværk med over 5000 fra branchen

Ud over sin podcast, har Lars også etableret et forum i facebookgruppen Ejendomsinvestoren - Bliv ejendomsinvestor. Her er i skrivende stund 5.763 medlemmer, som deler og hjælper hinanden, med de spørgsmål der må være omkring ejendomsinvestering og diskuterer ejendomsmarkedet i det hele taget.

Her er alt fra førstegangsinvestorer, som søger råd omkring deres første investering, men også erfarne som søger sparring på nye måder at drive deres virksomhed.

Her er det igen hele filosofien om at hjælpe hinanden og dele svar, erfaringer, indsigter og inspiration indenfor industrien – som vi synes spiller rigtig godt sammen med vores tanker omkring Boligflow.

Så er du ikke allerede medlem af gruppen, så tag endelig at hoppe med. Vi følger dagligt med i de opslag, som bliver lavet derinde, og lærer nyt hver dag.

Du kan lytte til alle episoderne på https://ejendomsinvestoren.dk/episoder/ eller finde dem på din foretrukne podcast app.

Tommy Frøkjær

Skrevet af

Tommy Frøkjær
Medstifter, boligflow.dk